Pagini

16 ian. 2012

Funny image Meeting de susţinere Raed Arafat la Cotroceni pe placul lui Traian Băsescu

Funny image Meeting Raed Arafat la Cotroceni
Funny image Meeting de susţinere Raed Arafat la Cotroceni pe placul lui Traian Băsescu
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Raed Arafat: "Mulţumesc mult oamenilor pentru susţinere. Dar îi rog pe toţi să nu se lase manipulaţi politic. Să nu iasă în stradă, să nu răspundă la nicio chemare şi provocare de pe internet sau de la televiziuni"
Emil Boc: "Cred că dialogul este singura soluţie de rezolvare a tuturor problemelor. Jandarmii şi protestatarii au familii, au greutăţi, iar soluţia nu este să aruncăm cărămizi în dreapta şi în stânga, care pot pune în pericol viaţa, ci dialogul. Orice se poate repara şi negocia, mai puţin viaţa"

Bancuri: Accident rutier pe o stradă din Scoţia, un turist iese de pe carosabil şi se opreşte cu maşina într-un copac. Şoferul se târăşte din maşină şi rămîne întins în iarbă. Un scoţian vede accidentul, se duce la şofer şi întreabă:
- Sânteţi asigurat?
- Da… răspunde acesta cu greu.
- Aveţi o asigurare şi pentru persoanele aflate în maşină?
- Da...
- Aveţi ceva împotrivă dacă îmi răvăşesc puţin hainele şi mă întind lângă dumneavoastră?

5 comentarii:

  1. Iată un mitig care într-adevăr nu l-ar putea supăra niciodată pe Omul Lor de la Cotroceni. Bine, acum ar trebui pusă şi întrebarea "Ce părere are doamna Udrea?", dar poate că ar spune unii că suntem (prea) răutăcioşi cu dânsa/dânşii. Lasăm astfel de "gulgute" în loc să ne vedem de treburile noastre. La miting, deci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun bancul! :) In ce priveste imaginea, s-ar putea sa-l faca gelos pe Becali :) Sau idiotul de Becali ... nu stiu exact cum e mai potrivit

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru - Cum ar fi trebuit să fie un meeting de susţinere Raed Arafat pe placul preşedintelui Traian Băsescu, la care sigur "ar fi ieşit afară" fără să mai fie strigat. Parcă îl zăresc totuşi în imagine :)

    @ADRIAN - "Murim, luptăm, SMURD-ul îl apărăm". Sigur creşte lista "geloşilor"!
    Domnul Gigi Becali cel Sfânt să se mulţumească cu băieţii din galerie: "Trebuie bătuţi mai rău ... Doi ani mi-au mâncat zilele la Steaua. Când am ieşit de la un meci au aruncat cu pietre spre mine, iar dacă mă nimereau, acum eram mort" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Maidanezul face toti banii!! Reprezinta perfect romanul de rand, evident dupa parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Au fost arătate la TV, la miting, şi două "piţi" care călcau printre bolovani, pe tocuri "demonstrative", într-o mâna ţinând poşeta iar în cealaltă, telefonul cu care să prindă şi ele câteva scene fierbinţi. Nu ştiu dacă nu erau cele două "matracuce" care se şi văd la Primăria Capitalei, expunându-şi ca la tarabă, "marfa".

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?