Pagini

30 ian. 2012

Funny photo Elena Udrea Politica balneară

Funny photo Elena Udrea Politica balneara
Funny photo Elena Udrea - Politica balneară
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Elena Udrea: "Protestele sunt absolut fireşti. E un protest împotriva actualei guvernări, e firesc, acest Guvern a luat măsuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani. Nu vorbim de politicieni născuţi ieri, ci de lideri care au fost la guvernare în ultimii 20 de ani. Este nepermisă şi nu ajută la nimic încercarea opoziţiei de a politiza, de a-şi atrage avantaje din nemulţumirile exprimate ale oamenilor"

Bancuri: Bruneta, Blonda şi Roşcata au petrecut concediul împreună la mare. La întoarcere, Bruneta le spune:
- Fetelor, am să-i povestesc soţului meu de câte ori l-am înşelat în concediu.
- Ce curajoasă! - spune Roşcata
- Ce memorie! - adaugă Blonda

4 comentarii:

  1. Aia cu "incercarea opozitiei de a politiza" mi se pare geniala. Adica oamenii aia se aduna pentru ca sunt nemultuliti ca Olaroiu e plecat la arabi de-atata vreme in timp ce Piturca nu face ce trebuie la nationala de fotbal ... iar opozitia isi baga coada sa "politizeze". Caci protestul e clar impotriva lui Ion Ratiu care distribuie droguri golanilor din Piata Universitatii. Si impotriva lui Ion Iliesc in aceeasi masura. Care politizeaza cum ar veni.

    RăspundețiȘtergere
  2. În sfârşit, avem imaginea clară a ceea ce înseamnă cu adevărat...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ADRIAN - Nu ştiu de ce se opreşte doamna Elena Udrea la ultimii 20 ani, manifestările de stradă parcă ar fi un pic şi împotriva lui Nicolae Ceauşescu. Aşa se face politica balneară la noi de multă vreme, ar fi ceva ape termale sub Bucureşti :)

    @Cristian Lisandru - Întrebată ce părere are despre faptul că manifestaţii au scandat lozinci împotriva sa, ea a spus: "Eu am fost huiduită şi la meciul lui Bute". A început să-i placă politica balneară. Trebuia să adug la funny photo retouch şi quotes: -Traianeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine ma "amuza" cum rostogolesc cate-un cuvant cheie ... expresie.
    In aceiasi zi identifici acelasi gen de mesaj in toate discursurile incepand cu blonda, chiorul si terminand cu piticul.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?