Pagini

23 feb. 2012

ACTA Funny photo Barack Obama

Funny photoBarack Obama ACTA
ACTA - Funny photo Barack Obama
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement). Acordul comercial de combatere a contrafacerii este un tratat comercial plurilateral propus ca răspuns la creşterea globală a comerţului cu bunuri contrafăcute şi lucrări protejate de drepturi de autor.

Bancuri: Antrenament în SUA pentru spionii ce vor fi trimişi în Rusia. Proba eliminatorie: rezistenţa la temperaturi scăzute. În camera frigorifică intră trei candidaţi şi se scade temperatura la -10 grade. După un timp, unul dintre candidaţi nu mai razistă şi întrerupe proba. Tremperatura scade apoi la -20 grade şi al doilea candidat abandonează. Se fac -30 grade dar al treilea citeşte ziarul liniştit. La -40 testul e trecut şi viitorul spion este întrebat cum a reuşit să reziste. Acesta răspunde calm:
- Păi, la noi în Siberia e cu mult mai frig !

2 comentarii:

  1. Până la urmă, am înţeles că a reuşit să se lase de fumat. Sau fumează pe ascuns, atunci când dispare presa de la Casa Albă?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Dacă nu prin ACTA, tot vor găsi până la urmă o metodă şi o motivaţie de a controla internaţional şi total internetul, virtualul şi libertatea se pare că nu le mai place, internetul va deveni mult mai real :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?