Pagini

26 aug. 2012

Scenarii funny - Barack Obama Traian Băsescu

Funny image Barack Obama Traian Băsescu Scenarii
Scenarii funny - Barack Obama Traian Băsescu
Funny photos collection: Funny dreams images

Transcriptul discuţiei dintre Philip Gordon şi jurnaliştii români, ulterior întâlnirilor pe care oficialul american le-a avut cu Traian Băsescu, Crin Antonescu, Victor Ponta şi reprezentanţi ai societăţii civile, a fost publicat pe site-ul oficial al Departamentului de Stat. La întrebarea cum priveşte relaţia dintre Traian Băsescu şi USL, Philip Gordon a afirmat că au fost discutate "mai multe scenarii, inclusiv cel al reântoarcerii, în urma unei decizii a Curţii Constituţionale".

Pe filiera Ziarul Naţional - Ghimpele - Antena 3, a fost lansat un scenariu “pe surse”, posibil o fumigenă din vârful pixului, despre o ieşire negociată, cu imunitate, de pe scena politicii româneşti a preşedintelui Traian Băsescu, în trei paşi, dacă Curtea Constituţională va invalida referendumul:
1. Curtea Constituţională va invalida referendumul şi Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni.
2. Traian Băsescu va demisiona din funcţia de Preşedinte al României după aproximativ o lună.
3. Traian Băsescu va primi o misiune oficială internaţională ca raportor NATO.

Bancuri: Un vânător pleacă într-un safari împreună cu soţia şi soacra. Seara, după ce şi-au ridicat tabăra, observă lipsa soacrei. Pornesc să o caute şi o văd într-un tufiş împietrită de groază în faţa unui leu. Soţia întreabă disperată:
- Şi acum ce facem?
- Nimic, leul s-a băgat singur în treaba asta, lasă-l să se descurce!

2 comentarii:

  1. @Cristian Lisandru – O fumigenă funny, “pe surse”, din vârful pixului, la fel probabil ca lansarea termenului de “ciumpalac”, nu ştiu cine le coace şi la ce folosesc.
    La acest moment, decizia Curţii Constituţionale a fost citită în plen, va fi trimisă la Monitorul Oficial şi pasul 1 din acest scenariu este realizat.
    După expresia feţei domnului Traian Băsescu, distribuit împotriva voinţei sale în acest film, surprins în imagine citind scenariul, înţeleg că nu prea este de acord cu pasul 2, ce rost ar mai fi avut atâtea eforturi şi scamatorii pentru a păstra funcţia şi a împiedica lovitura de Stat :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?