Pagini

14 nov. 2012

Sigla ARD funny photo

Sigla ARD funny photo
Sigla ARD funny photo
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Ioan Oltean : „ARD şi-a fixat drept siglă inima, simbolul vieţii, al mişcării, motorul principal al vieţii, o simbolistică reprezentativă, uşor de recunoscut pentru că ne-am întâlnit cu acest simbol, fiind şi al PPE. E pe un fundal indigo, o culoare plăcută, liniştitoare şi îmbietoare la bună dispoziţie şi încredere. E o culoare care conferă încredere şi acest lucru vrem să îl obţinem, încrederea electoratului şi a oamenilor … Până şi aceste linii paralele înseamnă dinamism, mişcare, e o mişcare spre dreapta, perfectă, care şi ea induce sentimentul de drum bun, sănătos, de autostradă pe care se poate circula pe cel puţin trei-patru benzi.”

Bancuri: Un tip care se plimba prin Tel Aviv vede în vitrina unei prăvălii un ceas. De cum intră este întâmpinat de patron:
- Bună ziua! Vă putem face o circumcizie la numai 200 shekel ...
- Nu, mulţumesc. Aş vrea să cumpăr ceasul expus în vitrină.
- ... şi dacă veniţi cu un prieten, vă facem două circumcizii la preţ de una!
- Dar mai lasaţi-mă cu circumciziile! Eu vreau să cumpăr ceasul!
Patronul oftează adânc şi spune:
- Nu aţi văzut firma? Stiţi, aici nu vindem ceasuri. Aici facem numai circumcizii.
- Atunci de ce aţi mai pus ceasul în vitrină?
- Păi... ce era să punem?

2 comentarii:

  1. Salut, Acuvio. Excelent. Ar trebui alăturat şi aşa-zisul imn al acestei alianţe care nu spune nimic folosind foarte multe cuvinte ale celor cu limbi ascuţite. Şi portocalii. Sau verzi - naiba mai ştie...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Detectivul Adrian Monk nu prea este de acord cu explicaţiile domnului Ioan Oltean despre simbolistica siglei ARD. Dar ce era să pună şi ei în vitrină?

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?